Collectieve contracten

Als lid of klant van VGS kunt u nog meer voordeel behalen door deel te nemen aan onze collectieve contracten. Deze contracten zijn tot stand gekomen in overleg met andere besturenorganisaties, zoals Verus, VOS/ABB, LVGS, VBS en ISBO. Samen met deze collega-organisaties is het Inkoop Centrum Onderwijs gelanceerd, waarin alle gezamenlijke inkoopcollectiviteiten en –diensten zijn gebundeld. Het Inkoop Centrum Onderwijs richt zich nadrukkelijk ook op ontzorging en gemak. Hiermee bespaart u tijd en dus ook geld! Andere samenwerkingen is de VGS zelf aangegaan om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Aanbod Inkoopcentrum Onderwijs

Energie voor scholen –
www.energievoorscholen.nl
Energie voor Scholen is een collectief met 8.800 aansluitingen. Omdat we het grootste scholencollectief van Nederland zijn, kunnen we gezamenlijk Europese aanbestedingen voor aardgas en elektriciteit realiseren. We maken gebruik van verschillende energieleveranciers en bedingen op die manier scherpe inkoopprijzen.

Zonne-energie –
www.zonvoorscholen.nl
Uniek aan Zon voor Scholen is dat DVEP de besparingspotentie als uitgangspunt neemt voor het ontwerp van het zonne-project. Hiermee kan het meeste rendement voor uw school worden behaald. De insteek van Zon voor Scholen is dat de school met een zonnepanelen-installatie direct bespaart op de energierekening. En met deze besparing kunnen de panelen worden gefinancierd. DVEP werkt hierbij volgens een helder stappenplan.

Energiemonitoring –
www.energievoorscholen.nl
Om snel een compleet overzicht te krijgen van al uw energiezaken krijgen alle deelnemers van energievoorscholen.nl een speciaal dashboard. Het bevat uw actuele energiekosten, een verbruiksoverzicht, een overzicht van uw energiegerelateerde CO2 uitstoot en de status van uw energie inkoop. Dit dashboard wordt gevoed met de meest actuele gegevens van uw meetbedrijf, uw leverancier, uw inkoopcontract en de daarbij gemaakte afspraken. Al uw energiegerelateerde data in één oogopslag!

Afdrukvoorzieningen –
www.printenvoorscholen.nl
Printen voor Scholen is onafhankelijk specialist op het gebied van afdrukvoorzieningen. Ze bieden helder advies en ondersteunen uw organisatie bij het inrichten en exploiteren van uw printomgeving. VGS-leden profiteren altijd van de beste dienstverlening en maximale ontzorging tegen een verrassend lage prijs. Betaalt u teveel? Doe geheel vrijblijvend de Contract Check.

Kantoorartikelen –
www.schoolinkoop.nl
Dankzij ons kantoorartikelencollectief bespaart u tot 70% op de catalogusprijs voor het kernassortiment. Voor het totale assortiment uit de catalogus geldt een gemiddelde korting van 30%. Een gemiddelde school bespaart dankzij dit collectief tot zo’n 40% op de inkoop van kantoorartikelen.

Sanitaire producten
www.schoolinkoop.nl
Ook voor sanitaire producten, zoals toiletrolhouders, handdrogers, zeepdispensers, luchtverfrissers, toiletborstels en hygiëneboxen, maar ook supplies, zoals zeepflacons, papieren handdoekjes, katoenrollen, inhoud van luchtverfrissers en toiletpapier is een collectief ingericht. Een enorme besparing op deze producten én zeer goede andere voorwaarden vanuit de leverancier zijn het gevolg!

Refurbished hardware
www.sescomputers.nl

SES Computers is een gerenommeerde leverancier van refurbished hardware binnen het onderwijs. De refurbished producten van SES zijn van absolute topkwaliteit. Het betreffen enkel modellen uit de zakelijke lijn van A-merken zoals Dell, HP, Lenovo etc. Hiermee heeft de school de garantie op de beste zakelijke kwaliteit die verkrijgbaar is. De refurbished systemen hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70% voordeliger. Al de systemen worden op 20 punten technisch gecheckt. Of het nu gaat om 10 of 500 werkplekken, SES Computers garandeert topkwaliteit en een forse besparing.

Bij het Inkoop Centrum Onderwijs kunt u ook terecht voor een Inkoopscan en Begeleiding bij aanbestedingen.

Aanbod exclusief vanuit de VGS

Delen ABC
www.delenabc.nl
Al langere tijd werken de HRM-adviseurs van VGS in de begeleiding van ziekteverzuimtrajecten samen met arbeidsdeskundige Len van der Burgh van Delen ABC. Len van der Burgh verricht in deze verzuimtrajecten regelmatig arbeidsdeskundig onderzoek, en hij fungeert in de periode rondom het arbeidsdeskundig onderzoek als vraagbaak voor de casemanager. In het kader van deze samenwerking zijn wederzijdse afspraken gemaakt. Kern van deze afspraken is dat VGS-leden en klanten standaard een korting van 10% krijgen op het tarief voor arbeidsdeskundig onderzoek.

Schoolbeheer en onderhoudsplanning  –
www.propendum.nl
Als schoolleider ligt uw focus op de kwaliteit van het onderwijs. Uw primaire taak is ervoor te zorgen dat uw leerkrachten excelleren en uw leerlingen tot bloei komen. Maar u neemt wel graag uw verantwoordelijkheid voor een fris, functioneel en duurzaam schoolgebouw. U werkt samen met uw bestuur aan een onderhoudsvisie, maar heeft geen behoefte om bouwkundige te spelen. Bij Propendum begrijpen ze dat. Zij geven u precies de informatie die u nodig heeft om uw huisvestings- en onderhoudsbeleid te onderbouwen. Maar ook het gereedschap om dit beleid goed uit te voeren: Schoolbeheer Online.

Prolife –
www.prolife.nl
Alle werknemers van de scholen die bij de VGS zijn aangesloten kunnen gebruik maken van dit collectief contract. Ook voor familieleden van werknemers (echtgenoot/echtgenote en thuiswonende of studerende kinderen tot 28 jaar), vrijwilligers, bestuursleden en gepensioneerden van de scholen is deelname mogelijk.

Een overzicht van de premies 2018 vindt u hier.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering –
www.loyalis.nl
De VGS heeft voor alle aangesloten scholen een collectief contract afgesloten bij Loyalis. Dit betreft de IPAP (invaliditeitspensioen, arbeidsongeschiktheidspensioen). Werknemers ontvangen 20% korting op hun premie.

Loopbaanbegeleiding –
www.vandam-lb.nl
Als lid ontvangt u 10% korting op de diensten van Van Dam Loopbaanbegeleiding (m.u.v. de online Loopbaantest en Talentanalyse).

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met Drs. Gerard Klerk
  g.klerk@vgs.nl
  0180-442 669
  06-40 78 73 03